Öppettider: Lunch vardagar 11:00 - 15:00
Mån - Tor: 17.00 - 21.30  Fre: 17.00 - 22.00  Lör: 13.00 - 22.00  Sön: 13.00 - 21.30

Vecka 40: 2 okt – 6 okt
Kombinera 2 rätter av 3

 

Måndag

  1. Keng Khiaw Wan – kyckling eller tofu i grön curry, kokosmjölk & grönsaker (stark)
  2. Pad Med Mamuang – wokad kyckling med cashewnötter (medium)
  3. Tod Man Pla – friterade fiskkakor med sweet chilisås (mild)

Tisdag

  1. Keng Massaman – kyckling eller tofu i massaman curry, kokosmjölk, jordnötter, lök & potatis (medium)
  2. Pad Nam Prik Pao – wokad biff i chiliolja & grönsaker (medium)
  3. Phak Chup Pen Tod– friterad blomkål med sweet chilisås (mild)

Onsdag

  1. Keng Khua – kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk, ananas & grönsaker (medium)
  2. Pad Kee Mao – wokad kyckling med chili, thaibasilika och grönsaker (stark)
  3. Poh Pea Phak – friterade vårrullar med sweet chilisås (mild)

Torsdag

  1. Keng Phed – biff eller tofu i röd curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)
  2. Phak Pad Ruam – blandade grönsaker, wokade i oystersås (mild)
  3. Saté – kycklingspett med jordnötssås (mild)

Fredag

  1. Keng Paneng – kyckling eller tofu i panengcurry, kokosmjölk & grönsaker (medium)
  2. Pad King – wokad kyckling med färsk ingefära och grönsaker (mild)
  3. No name – friterade grönsaksbiffar m. sweet chilisås (mild)

Vecka 41: 9 okt – 13 okt
Kombinera 2 rätter av 3

 

Måndag

  1. Keng Ped – kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)
  2. Pad Prew Wan – wokad kyckling i sötsur sås m. ananas (mild)
  3. Poh Pea Phak – vegetariska vårrullar m. sweet chilisås (mild)

Tisdag

  1. Paneng Curry – kyckling eller tofu i paneng curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)
  2. Pad Kee Mao – wokad biff med thaibasilika, chili & grönsaker (stark)
  3. Tod Man Pla – friterade fiskkakor med sweet chilisås (mild)

Onsdag

  1. Keng Khiaw Wan – kyckling eller tofu i grön curry, kokosmjölk & grönsaker (stark)
  2. Pad Prik Sod – wokad kyckling med lök, vitlök och chilipeppar (mild)
  3. Phak Chup Pen Tod – friterad blomkål med sweet chilisås (mild)

Torsdag

  1. Keng Khua – biff eller tofu i röd curry, kokosmjölk, ananas & grönsaker (medium)
  2. Phak Pad King – vegetarisk rätt med 2 sorters wokad svamp, ingefära och grönsaker (mild)
  3. Saté – kycklingspett med jordnötssås (mild)

Fredag

  1. Keng Massaman – kyckling eller tofu i massamancurry, kokosmjölk, jordnötter, lök & potatis (medium)
  2. Pad Ped – wokad kyckling i röd currypasta, limeblad & grönsaker (medium)
  3. No name – friterade grönsaksbiffar m. sweet chilisås (mild)

Vecka 42: 16 okt – 20 okt
Kombinera 2 rätter av 3

 

Måndag

  1. Keng Massaman – kyckling eller tofu i massamancurry, kokosmjölk, jordnötter lök & potatis (medium)
  2. Pad Kra Pao – wokad kyckling med chili, vitlök & thaibasilika (het)
  3. Phak Chup Pen Tod – friterad blomkål m. sweet chilisås (mild)

Tisdag

  1. Keng Khiaw Wan – kyckling eller tofu i grön curry, kokosmjölk & grönsaker (het)
  2. Pad Ped – wokad biff i röd currypasta med limeblad & grönsaker (medium)
  3. Poh Pea Phak –vegetariska vårrullar med sweet chilisås (mild)

Onsdag

  1. Keng Ped – kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)
  2. Tod Kratiem Prik Thai – wokad kyckling med vitlök, vitpeppar och grönsaker (mild)
  3. Tod Man Khao Pod – friterade majskakor med sweet chilisås (mild)

Torsdag

  1. Keng Paneng – biff eller tofu i paneng curry, kokosmjölk & grönsaker (medium)
  2. Phak Pad King – vegetarisk rätt med 2 sorters wokad svamp, ingefära och grönsaker (mild)
  3. Saté – kycklingspett med jordnötssås (mild)

Fredag Lunchstängt 8/9

  1. Keng Khua – kyckling eller tofu i röd curry, kokosmjölk, ananas och grönsaker (medium)
  2. Pad Nam Prik Pao – wokad kyckling i chiliolja & grönsaker (medium)
  3. No name – friterade grönsaksbiffar m. sweet chilisås (mild)